05/03/2021 05/03/2021 Στην εκδημία του μακαριστού Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κυρού Αθανασίου αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Όπως σημειώνει ο μακαριστός υπήρξε “μια κορυφαία προσωπικότητα της Πατερικής Θεολογίας , με βίο ένθεο, λιτό και αγιοπνευματικό”. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Εκοιμήθη εν Κυρίω, χθες 4η Μαρτίου 2021, ο Επίσκοπος πρ.Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης...
05 Μαρτίου, 2021 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 8:36

Η Μητρόπολη Ύδρας για τον μακαριστό πρ. Ερζεγοβίνης

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Ύδρας για τον μακαριστό πρ. Ερζεγοβίνης

Στην εκδημία του μακαριστού Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κυρού Αθανασίου αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Όπως σημειώνει ο μακαριστός υπήρξε “μια κορυφαία προσωπικότητα της Πατερικής Θεολογίας , με βίο ένθεο, λιτό και αγιοπνευματικό”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εκοιμήθη εν Κυρίω, χθες 4η Μαρτίου 2021, ο Επίσκοπος πρ.Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης Αθανάσιος Γιέφτιτς.

Μια κορυφαία προσωπικότητα της Πατερικής Θεολογίας , με βίο ένθεο, λιτό και αγιοπνευματικό.

Συγγραφέας πολλών θεολογικών συγγραμμάτων με λόγο εμπειρικό.

Πολλάκις επισκέφθηκε την Ι.Μητρόπολη μας επι των ημερών του αοιδίμου Μητροπολίτου Ύδρας Κυρού Ιεροθέου ως Λειτουργός και δεινός Ομιλητής – εισηγητής σε συνέδρια κλπ.

Ας έχουμε την αγία Ευχή Του!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων