26/02/2021 26/02/2021 Τοπική Ιερατική Σύναξη στην αίθουσα της Αρχιερατικής Επιτροπείας στην Αίγινα, συγκάλεσε χθες Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση,  ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους Ιερείς για τρέχοντα ποιμαντικά θέματα , για  την πανδημία και για την περίοδο του Αγίου Τριωδίου. Ακολούθησε διάλογος και η σύναξις περατώθηκε με τις...
26 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2021 - 14:05

Ιερατική σύναξη στην Μητρόπολη Ύδρας

Διαδώστε:
Ιερατική σύναξη στην Μητρόπολη Ύδρας

Τοπική Ιερατική Σύναξη στην αίθουσα της Αρχιερατικής Επιτροπείας στην Αίγινα, συγκάλεσε χθες Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση,  ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους Ιερείς για τρέχοντα ποιμαντικά θέματα , για  την πανδημία και για την περίοδο του Αγίου Τριωδίου.

Ακολούθησε διάλογος και η σύναξις περατώθηκε με τις πατρικές παραινέσεις και ευχές του Σεβασμιωτάτου. Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων