28/04/2021 28/04/2021 Νέα Ιστοσελίδα απέκτησε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας. Πρόκειται για τον ιστότοπο imhydra.gr που συγκεντρώνει χρήσιμες πληροφορίες για όλη την μητροπολιτική περιφέρεια που εποπτεύει ο Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ. Ο νέος ιστότοπος περιλαμβάνει ομιλίες, ποιμαντικές πληροφορίες, ενημέρωση για τις αρχιερατείες Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Κρανιδίου, Μεθάνων, Τροιζηνίας και Ερμιόνης, τον Άγιο...
28 Απριλίου, 2021 - 21:28
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 21:06

Νέα Ιστοσελίδα απέκτησε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας

Διαδώστε:
Νέα Ιστοσελίδα απέκτησε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας

Νέα Ιστοσελίδα απέκτησε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας.

Πρόκειται για τον ιστότοπο imhydra.gr που συγκεντρώνει χρήσιμες πληροφορίες για όλη την μητροπολιτική περιφέρεια που εποπτεύει ο Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ.

Ο νέος ιστότοπος περιλαμβάνει ομιλίες, ποιμαντικές πληροφορίες, ενημέρωση για τις αρχιερατείες Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Κρανιδίου, Μεθάνων, Τροιζηνίας και Ερμιόνης, τον Άγιο Νεκτάριο και τα Εκκλησιαστικά Μουσεία.

Εστιάζει επίσης στα θέματα Χριστιανικής Νεολαίας, Πνευματικής Διακονίας και φιλανθρωπικού έργου της Ι. Μητρόπολης δίνοντας πολύ χρήσιμες πληροφορίες στον αναγνώστη.

Η ιστοσελίδα ανανεώνεται συνέχεια με δελτία τύπου που εκδίδει η Ιερά Μητρόπολη καθώς επίσης με ανακοινώσεις και ιστορικά στοιχεία για την μητροπολιτική περιφέρεια. Συνδέεται με τα social media και έχει συνεχή ροή ενημέρωσης. Παράλληλα διαθέτει ενεργό κανάλι στο Youtube με ενδιαφέροντα video.

Την ιστοσελίδα που ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδη, επιμελείται με πολύ ενδιαφέρον ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Δαρδανός.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα imhydra.gr γιατί από αύριο Μ. Πέμπτη έως την Κυριακή του Πάσχα θα προβάλλονται για όλους, σε ζωντανή μετάδοση οι Ιερές Ακολουθίες των Αγίων ημερών, από το κανάλι του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας στο Youtube.

Πρόγραμμα Μετάδοσης Ιερών Ακολουθιών:

Μ. Πέμπτη, 29.04.2021 17:30 Ακολουθία των Αγίων Παθών

Μ. Παρασκευή, 30.04.2021 07:30 Ακολουθία Μ Ωρών και Εσπερινός Αποκαθηλώσεως 18:00 Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου (άνευ περιφοράς)

Μ. Σάββατο, 01.05.2021 07:30 Εσπερινός και Θ. Λειτουργία Μ. Βασιλείου 20:00 Ακολουθία της Αναστάσεως

Κυριακή του Πάσχα, 02.05.2021 11:00 Εσπερινός της Αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων