12/02/2023 13/02/2023 Ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας «ΜΟΥΣΑ» πραγματοποίησε εκδήλωση στον Ιερό Ενοριακό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Παναγίτσας Αιγίνης και την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας το απόγευμα του Σαββάτου 2023 Η εκδήλωση περιελάμβανε τραγούδια από την παιδική χορωδία και μουσική συναυλία απο τους μαθητές με έγχορδα και κρουστά όργανα. Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ....
12 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2023 - 4:37

Ο Μητροπολίτης Ύδρας σε εκδήλωση του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας σε εκδήλωση του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας

Ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας «ΜΟΥΣΑ» πραγματοποίησε εκδήλωση στον Ιερό Ενοριακό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Παναγίτσας Αιγίνης και την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας το απόγευμα του Σαββάτου 2023

Η εκδήλωση περιελάμβανε τραγούδια από την παιδική χορωδία και μουσική συναυλία απο τους μαθητές με έγχορδα και κρουστά όργανα.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ο οποίος και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα παρουσία Πατέρων της νήσου, του Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων