12/07/2021 12/07/2021 Στις πρώτες συνεδρίες του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου του Θερινού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δήμου Ύδρας παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος υπό του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. π. Νεκταρίου Δαρδανού, το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και παρακολούθησε τις εργασίες του Συνεδρίου,...
12 Ιουλίου, 2021 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2021 - 22:08

Ο Μητροπολίτης Ύδρας στο Διεθνές Συνέδριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας στο Διεθνές Συνέδριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Στις πρώτες συνεδρίες του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου του Θερινού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δήμου Ύδρας παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος υπό του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. π. Νεκταρίου Δαρδανού, το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και παρακολούθησε τις εργασίες του Συνεδρίου, με ομιλητή τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και επίτιμο Καθηγητή της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.

Στο συνέδριο συμμετείχε επίσης ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Κώστας Βλάσης. Κατά τον εναρκτήριο χαιρετισμό του στο πρόγραμμα «Γλώσσα και ελευθερία της έκφρασης», τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ελληνική γλώσσα είναι ένας συνδετικός κρίκος για όλους τους Έλληνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων