29/08/2022 29/08/2022 Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε διδακτικά ο Σεβασμιώτατος. Ακολούθησε κέρασμα στο Αρχονταρίκι, ενώ την οργάνωση της Ιεράς πανηγύρεως είχε ο Πανοσ. Αρχιμ.π.Χριστοφόρος Καραβίας, Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου και προϊστάμενος του ως άνω Ιερού...
29 Αυγούστου, 2022 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2022 - 19:51

Ο Μητροπολίτης Ύδρας στον Ι.Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας στον Ι.Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε διδακτικά ο Σεβασμιώτατος.

Ακολούθησε κέρασμα στο Αρχονταρίκι, ενώ την οργάνωση της Ιεράς πανηγύρεως είχε ο Πανοσ. Αρχιμ.π.Χριστοφόρος Καραβίας, Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου και προϊστάμενος του ως άνω Ιερού Μητροπολιτικού Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων