16/05/2022 16/05/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ με την συνοδεία του, την Κυριακή του Παραλύτου, ιερούργησε και μίλησε στον Ι.Ν. Φανερωμένης Μηχανιώνας με την άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου. Αργότερα, ο Σεβασμιώτατος κ. Εφραίμ ξεναγήθηκε σε Ιερούς Ναούς και μνημεία της εκείσε Ι. Μητροπόλεως και έτυχε της αβραμιαίας...
16 Μαΐου, 2022 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 19:38

Ο Μητροπολίτης Ύδρας στον Ι.Ν. Φανερωμένης Μηχανιώνας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας στον Ι.Ν. Φανερωμένης Μηχανιώνας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ με την συνοδεία του, την Κυριακή του Παραλύτου, ιερούργησε και μίλησε στον Ι.Ν. Φανερωμένης Μηχανιώνας με την άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου.

Αργότερα, ο Σεβασμιώτατος κ. Εφραίμ ξεναγήθηκε σε Ιερούς Ναούς και μνημεία της εκείσε Ι. Μητροπόλεως και έτυχε της αβραμιαίας φιλοξενίας του Σεβασμιωτάτου αγίου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων