25/09/2022 26/09/2022 Τοπική σύναξη των κληρικών και των κατηχητών-τριών υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε στο Αρχονταρίκι του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε επιλεγμένα κείμενα συγχρόνων Αγίων και διατύπωσε ποιμαντικές και θεολογικές θέσεις για το Ιεραποστολικό έργο και την κατήχηση των νέων. Ακολούθησε...
25 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 4:15

Σύναξη κληρικών και κατηχητών-τριών υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Ύδρας

Διαδώστε:
Σύναξη κληρικών και κατηχητών-τριών υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Ύδρας

Τοπική σύναξη των κληρικών και των κατηχητών-τριών υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε στο Αρχονταρίκι του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε επιλεγμένα κείμενα συγχρόνων Αγίων και διατύπωσε ποιμαντικές και θεολογικές θέσεις για το Ιεραποστολικό έργο και την κατήχηση των νέων.

Ακολούθησε διάλογος και στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικά μια καρποφόρα και ευλογημένη κατηχητική χρονιά.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν από την Ιερά Μητρόπολη οι ημέρες, ώρες κλπ για τις κατηχητικές και νεανικές συντροφιές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων