07/08/2022 07/08/2022 Το εσπέρας της 6ης Αυγούστου 2022, στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παράσταση της Χριστίνας Αλεξανιάν «Τα Τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν». Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την συγκλονιστική παράσταση και καταχειροκρότησε την σπουδαία ηθοποιό. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος...
07 Αυγούστου, 2022 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2022 - 19:46

Έναρξη των «Θεομητορικών 2022» στην Ιερά Μητρόπολη Ύδρας

Διαδώστε:
Έναρξη των «Θεομητορικών 2022» στην Ιερά Μητρόπολη Ύδρας

Το εσπέρας της 6ης Αυγούστου 2022, στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παράσταση της Χριστίνας Αλεξανιάν «Τα Τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν».

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την συγκλονιστική παράσταση και καταχειροκρότησε την σπουδαία ηθοποιό.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός και κήρυξε την έναρξη των ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΩΝ 2022.

Εν συνεχεία για την παράσταση μίλησε συνοπτικά και εμπνευσμένα ο Γυμνασιάρχης κ. Γεώργιος Μπήτρος, Θεολόγος και συγγραφέας.

Μετά το πέρας της παράστασης ομίλησε ο Πανοσιολ. Πρωτοσυγκέλλος, ο οποίος συνεχάρη την κ. Αλεξανιάν, προσέφερε το αναμνηστικό των φετινών Θεομητορικών και ευχαρίστησε ωσαύτως την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη για την Χορηγία.

Ακολούθησε δεξίωση στον προαύλιο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού.

Για περισσότερες φωτογραφίες δείτε την ανάρτηση της Ιεράς Μητροπόλεως στο fb:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων