23/12/2019 23/12/2019 Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέσθηκε την 23ην Δεκεμβρίου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ύδρας. Στην Θ. Λειτουργία εκκλησιάστηκαν το Γυμνάσιο και Λύκειο του νησιού επι τη επικειμένη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους νέους για την προσευχητική παρουσία τους και...
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2019 - 21:59

ΥΔΡΑ: Εκκλησιάστηκε το Γυμνάσιο και το Λύκειο του νησιού

Διαδώστε:
ΥΔΡΑ: Εκκλησιάστηκε το Γυμνάσιο και το Λύκειο του νησιού

Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέσθηκε την 23ην Δεκεμβρίου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ύδρας.

Στην Θ. Λειτουργία εκκλησιάστηκαν το Γυμνάσιο και Λύκειο του νησιού επι τη επικειμένη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους νέους για την προσευχητική παρουσία τους και τόνισε πως θα πρέπει να ενθρονίσουν στο κέντρο της καρδιάς τους τον Χριστό, τον αληθινό Θεό και Σωτήρα του κόσμου. Οι μαθητές των σχολείων μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Σεβασμιώτατο και ευχήθηκαν σχετικώς.

Τέλος, ακολούθησε κέρασμα στο αρχονταρίκι του ως άνω Ι. Ναού και διάλογος των νέων της νήσου καθώς και των καθηγητών τους με τον Σεβασμιώτατο.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων