12/04/2021 12/04/2021 Το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του Ε’ Κατανυκτικού Εσπερινού από Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εφραίμ μίλησε εμπνευσμένα και συγκινητικά για την ζωή και το μαρτύριο του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Γρηγορίου του Ε’ Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως. «Είναι ο κορυφαίος τον Εθνομαρτύρων και Ιερομαρτύρων. Ο Άγιος Γρηγόριος έκανε το μέγιστο για...
12 Απριλίου, 2021 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2021 - 11:23

Ύδρας Εφραίμ: «Ο Άγιος Γρηγόριος έκανε το μέγιστο για το Γένος»

Διαδώστε:
Ύδρας Εφραίμ: «Ο Άγιος Γρηγόριος έκανε το μέγιστο για το Γένος»

Το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του Ε’ Κατανυκτικού Εσπερινού από Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εφραίμ μίλησε εμπνευσμένα και συγκινητικά για την ζωή και το μαρτύριο του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Γρηγορίου του Ε’ Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.

«Είναι ο κορυφαίος τον Εθνομαρτύρων και Ιερομαρτύρων. Ο Άγιος Γρηγόριος έκανε το μέγιστο για την πίστη και το Γένος των Ελλήνων. Για αυτό και αυτοί που τον κατηγορούν σαν προδότη και αρνητή της επαναστάσεως, είναι αυτή που πολεμούν και πολεμούσαν την Εκκλησία», τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων