27/11/2021 27/11/2021 Το Σάββατο το πρωΐ στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου-Αγίου Μερκουρίου, στο Επισκοπείο Άρτης, ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, επί τη μνήμη του Αγίου Δαμασκηνού του Στουδίτου, Επισκόπου Ναυπάκτου και Άρτης, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κόντος, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, ο οποίος...
27 Νοεμβρίου, 2021 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2021 - 18:59

Η Άρτα πανηγύρισε τον Άγιο Δαμασκηνό τον Στουδίτη

Διαδώστε:
Η Άρτα πανηγύρισε τον Άγιο Δαμασκηνό τον Στουδίτη

Το Σάββατο το πρωΐ στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου-Αγίου Μερκουρίου, στο Επισκοπείο Άρτης, ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, επί τη μνήμη του Αγίου Δαμασκηνού του Στουδίτου, Επισκόπου Ναυπάκτου και Άρτης, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κόντος, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, ο οποίος ετόνισε, ότι «η απλότητα είναι συνώνυμη του μεγαλείου».

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων