02/12/2021 02/12/2021 Να συνεχίσουν να προσεύχονται για την ταχεία ανάρρωση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά καλεί κλήρο και λαό η Ιερά Μητρόπολη η οποία, με σημερινή της ανακοίνωση, τοποθετήθηκε για τη μεταφορά του Μητροπολίτη σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: “Σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, η ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου που...
02 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2021 - 11:51

Μητρόπολη Αιτωλίας: Προσευχηθείτε για τον Επίσκοπό μας

Διαδώστε:
Μητρόπολη Αιτωλίας: Προσευχηθείτε για τον Επίσκοπό μας

Να συνεχίσουν να προσεύχονται για την ταχεία ανάρρωση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά καλεί κλήρο και λαό η Ιερά Μητρόπολη η οποία, με σημερινή της ανακοίνωση, τοποθετήθηκε για τη μεταφορά του Μητροπολίτη σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

“Σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, η ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου που παρακολουθεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, σε συνεννόηση με το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» των Αθηνών αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου, την διασωλήνωση του και την μεταφορά του στον Ευαγγελισμό.

Ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς, βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις πρώτες πρωινές ώρες και υπό την επίβλεψη των εκεί ιατρών.

Παρακαλούνται οι χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, κληρικοί και λαϊκοί, να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό υπέρ της ταχείας αναρρώσεως του Επισκόπου και Πνευματικού μας Πατέρα”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων