30/08/2022 30/08/2022 Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου Γ.Ν. Αργολίδας τίμησαν τον Άγιο Αλέξανδρο στον ομώνυμο Ιερό Ναό, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Νοσηλευτικής Μονάδας στο Ναύπλιο, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκτάριου, ο οποίος μίλησε για...
30 Αυγούστου, 2022 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 - 9:01

To νοσοκομείο του Ναυπλίου τιμά τον προστάτη του

Διαδώστε:
To νοσοκομείο του Ναυπλίου τιμά τον προστάτη του

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου Γ.Ν. Αργολίδας τίμησαν τον Άγιο Αλέξανδρο στον ομώνυμο Ιερό Ναό, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Νοσηλευτικής Μονάδας στο Ναύπλιο, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκτάριου, ο οποίος μίλησε για τη ζωή και το έργο του Αγίου Αλεξάνδρου, αλλά και εξήρε το μεγάλο έργο που προσφέρουν στο κόσμο, το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής εικόνας του Αγίου Αλεξάνδρου καθώς και Ιερών λειψάνων, εντός της νοσηλευτικής μονάδας προς ευλογία των ασθενών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων