19/10/2021 19/10/2021 Την ακολουθία του Αγιασμού στις νέες λυόμενες αίθουσες διδασκαλίας καθώς το Δημοτικό Σχολείο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, τέλεσε χθες ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, στο Θραψανό. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σε διδάσκοντες και διδασκομένους, πατρικές εγκάρδιες ευχές, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στη σχολική χρονιά με τη χάρη...
19 Οκτωβρίου, 2021 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2021 - 10:19

Επαναλειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Θραψανού

Διαδώστε:
Επαναλειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Θραψανού

Την ακολουθία του Αγιασμού στις νέες λυόμενες αίθουσες διδασκαλίας καθώς το Δημοτικό Σχολείο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, τέλεσε χθες ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, στο Θραψανό.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σε διδάσκοντες και διδασκομένους, πατρικές εγκάρδιες ευχές, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στη σχολική χρονιά με τη χάρη και τον φωτισμό του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Κατά τη διάρκεια του αγιασμού παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Μανώλης Φραγκάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου κ. Νικόλαος Σιριγωνάκης και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Θραψανού κ. Γιώργος Καλογεράκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων