27/07/2021 27/07/2021 Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος, Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μτροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στον Κερατόκαμπο της Επαρχίας Βιάννου, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό, κηρύσσοντας τον Θείο Λόγο στο φιλάγιο εκκλησίασμα, ευχόμενος παράλληλα ο Ιαματικός Παντελεήμων να θεραπεύει πάσα νόσο πνευματική και σωματική. Το...
27 Ιουλίου, 2021 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2021 - 16:18

Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονος στον Κερατόκαμπο Βιάννου

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονος στον Κερατόκαμπο Βιάννου

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος, Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μτροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στον Κερατόκαμπο της Επαρχίας Βιάννου, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό, κηρύσσοντας τον Θείο Λόγο στο φιλάγιο εκκλησίασμα, ευχόμενος παράλληλα ο Ιαματικός Παντελεήμων να θεραπεύει πάσα νόσο πνευματική και σωματική.

Το Ιερό Θυσιαστήριο κύκλωσαν ο Πρωτοπρ. Ιωάννης Κοντάκης, ο Οικονόμος Αντώνιος Ψαρολογάκης, ο Οικονόμος Ιβάν Ντομπρέβ και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης, Αρχιερατ. Επίτροπος της Δ’ Αρχιερατ. Περιφέρειας και ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Πρωτοπρεσβύτερος Μαρίνος Πατεράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων