08/10/2021 08/10/2021 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα, είχε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Αρκαλοχώρι ο Διευθυντής Δικτύου της Τράπεζας Χανίων κ. Γεώργιος Επανωμεριτάκης εκ μέρους του Προέδρου κ. Μιχαήλ Μαρακάκη και της Διοίκησης της Τράπεζας, την Τετάρτη 06 Οκτωβρίου 2021. Ο κ. Επανωμεριτάκης επέδωσε ένα σεβαστό ποσό στην Ιερά Μητρόπολη...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 10:59
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 10:55

Η Τράπεζα Χανίων αλληλέγγυα στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Η Τράπεζα Χανίων αλληλέγγυα στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα, είχε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Αρκαλοχώρι ο Διευθυντής Δικτύου της Τράπεζας Χανίων κ. Γεώργιος Επανωμεριτάκης εκ μέρους του Προέδρου κ. Μιχαήλ Μαρακάκη και της Διοίκησης της Τράπεζας, την Τετάρτη 06 Οκτωβρίου 2021.

Ο κ. Επανωμεριτάκης επέδωσε ένα σεβαστό ποσό στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, εκ μέρους της Τράπεζας Χανίων, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση τους προς τους σεισμοπαθείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων