06/12/2022 06/12/2022 Παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, η μνήμη του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στις Αμουργιέλες Μονοφατσίου. Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Κοσιδεκάκη, τον εφημέριο της Ενορίας, Πρεσβύτερο Σταύρο Φανουράκη και τον Αρχιδιάκονο...
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2022 - 17:05

Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου: Εορτή του Αγίου Νικολάου στις Αμουργιέλες

Διαδώστε:
Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου: Εορτή του Αγίου Νικολάου στις Αμουργιέλες

Παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, η μνήμη του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στις Αμουργιέλες Μονοφατσίου.

Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Κοσιδεκάκη, τον εφημέριο της Ενορίας, Πρεσβύτερο Σταύρο Φανουράκη και τον Αρχιδιάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη. Το ψαλτήριο διακόνησε ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, κήρυξε κατάλληλα τον θείο λόγο αναφερόμενος στη ζωή και τα χαρίσματα του Αγίου Νικολάου, υπογραμμίζοντας την πίστη, την ταπείνωση, την πραότητα και την αγάπη προς τον Θεό. Τέλος, ευχαρίστησε το εκκλησίασμα για την παρουσία του και ευχήθηκε έτη πολλά και ευλογημένα.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Όλγα Δραμουντάνη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων