17/08/2022 17/08/2022 Στην Παναγία της Αγιάσου, χοροστάτησε του όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία χθες, Τρίτη 16 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ενώ συμπροσευχόμενος στο ιερό παρέστη ο Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος. Προ της απολύσεως τελέστηκε το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος, με τη συμπλήρωση δεκαέξι χρόνων από...
17 Αυγούστου, 2022 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2022 - 11:17

Θεία Λειτουργία στην Παναγία της Αγιάσου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στην Παναγία της Αγιάσου

Στην Παναγία της Αγιάσου, χοροστάτησε του όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία χθες, Τρίτη 16 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ενώ συμπροσευχόμενος στο ιερό παρέστη ο Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος.

Προ της απολύσεως τελέστηκε το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος, με τη συμπλήρωση δεκαέξι χρόνων από την εις Κύριον εκδημία του. Ο μακαριστός κυρός Παντελεήμων, μεταξύ των εξαιρετικών έργων που άφησε είναι: Σταλαγματιές μυστικού μάννα, Γνοφος αγνωσίας, Θεομητορικά προσωνύμια, Περιπέτειες ενός Προσκυνητή, που γνώρισε δεκάδες επανεκδόσεις και βοήθησε πολλούς χριστιανούς να γνωρίσουν την ευχή, «Κυριε Ιησού Χριστέ ελέησον με.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων