23/01/2022 23/01/2022 Σε ένα πανέμορφο λευκό τοπίο και παρά το τσουχτερό κρύο ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σπηλαίου Γρεβενών. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη δύναμη της προσευχής, αλλά και στη στάση του τυφλού, που πρώτα ζήτησε το έλεος και τη συγχώρεση και μετά την ίασή του. Ο Σεβασμιώτατος στο...
23 Ιανουαρίου, 2022 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2022 - 19:05

Γρεβενών Δαβίδ: Με την προσευχή και την πίστη να ανοίξουν τα μάτια της ψυχής μας

Διαδώστε:
Γρεβενών Δαβίδ: Με την προσευχή και την πίστη να ανοίξουν τα μάτια της ψυχής μας

Σε ένα πανέμορφο λευκό τοπίο και παρά το τσουχτερό κρύο ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σπηλαίου Γρεβενών. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη δύναμη της προσευχής, αλλά και στη στάση του τυφλού, που πρώτα ζήτησε το έλεος και τη συγχώρεση και μετά την ίασή του.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του τόνισε πως: «Σήμερα ο τυφλός μας άνοιξε τα μάτια με το παράδειγμά του», ώστε με την προσευχή και την πίστη να ανοίξουν τα μάτια της ψυχής μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων