07/12/2021 08/12/2021 Την Σύλληψη της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης εορτάζει η Εκκλησία την Πέμπτη 9/12, ενώ ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου (Ζαλόγγου – Ναυαρίνου), όπου αύριο, παραμονή της εορτής, στις 5.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Πανοσολογιωτάτου Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου,...
07 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2021 - 1:27

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος εορτάζει την Σύλληψη της Αγίας Άννης

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος εορτάζει την Σύλληψη της Αγίας Άννης

Την Σύλληψη της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης εορτάζει η Εκκλησία την Πέμπτη 9/12, ενώ ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου (Ζαλόγγου – Ναυαρίνου), όπου αύριο, παραμονή της εορτής, στις 5.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Πανοσολογιωτάτου Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Η ιερά Αγρυπνία θα ξεκινήσει στις 9.30 μ.μ.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετά θείου κηρύγματος, ιερουργούντος του Πανοσολογιωτάτου Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος της Ι.Μ.Δ. Στις 5.30 μ.μ. θα ψαλεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Αγίας Άννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων