18/12/2021 18/12/2021 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ανήρτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της Κυριακής Προ των Χριστουγέννων, 19 Δεκεμβρίου 2021. “Φτάνοντας στο αποκορύφωμα της προετοιμασίας για τη μεγάλη εορτή, Κυριακή προ των Χριστουγέννων, και η Εκκλησία μας αναγγέλλει ότι έρχεται ο Εμμανουήλ “ο Θεός μεθ’ημών” και θα γεννηθεί για...
18 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2021 - 17:17

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’- Αύριο είναι Κυριακή προ των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε  60’’- Αύριο είναι Κυριακή προ των Χριστουγέννων

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ανήρτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της Κυριακής Προ των Χριστουγέννων, 19 Δεκεμβρίου 2021.


“Φτάνοντας στο αποκορύφωμα της προετοιμασίας για τη μεγάλη εορτή, Κυριακή προ των Χριστουγέννων, και η Εκκλησία μας αναγγέλλει ότι έρχεται ο Εμμανουήλ “ο Θεός μεθ’ημών” και θα γεννηθεί για τον καθέναν από μας. Εξάλλου, στο γενεαλογικό δέντρο που σήμερα ακούστηκε, δεν είναι μόνο δίκαιοι αλλά και αμαρτωλοί. Για να μας δείξει ότι δεν εξαιρεί κανέναν στην πρόσκληση. Θέλει να γεννηθεί για όλους, για τον καθένα από μας, ότι κι αν έχουμε κάνει, όποιοι κι αν είμαστε. Ο Χριστός ήρθε για μας και μας καλεί να πούμε το “Ναι!”. Προφταίνουμε! Μας περιμένει η φάτνη της Βηθλεέμ. Την ημέρα των Χριστουγέννων να κοινωνήσουμε μαζί Του.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων