27/11/2021 27/11/2021 Στην Σαντορίνη έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Nήσων κ. Αμφιλόχιος. Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος αναμένεται να μεταβεί στον Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου, στα Φηρά, όπου στις 13:30, είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η υποδοχή και η Ενθρόνιση του κατά την εκκλησιαστική τάξη και με την αυστηρή τήρηση όλων των...
27 Νοεμβρίου, 2021 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2021 - 14:36

Έφτασε στην Σαντορίνη ο Μητροπολίτης Θήρας

Διαδώστε:
Έφτασε στην Σαντορίνη ο Μητροπολίτης Θήρας

Στην Σαντορίνη έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Nήσων κ. Αμφιλόχιος.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος αναμένεται να μεταβεί στον Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου, στα Φηρά, όπου στις 13:30, είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η υποδοχή και η Ενθρόνιση του κατά την εκκλησιαστική τάξη και με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Βίνυτεο-Φωτογραφίες-: naxospress.gr

 

Η Ιερά Μητρόπολη Θήρας προσκαλεί τις τοπικές και δικαστικές Αρχές, τους προϊστάμενους των κρατικών υπηρεσιών και των Σωμάτων Ασφαλείας, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους προέδρους και τα μέλη συλλόγων και φορέων, καθώς και όλο τον ευσεβή λαό, να παραστούν και να ευχηθούν στον νέο Ποιμενάρχη για την επιτυχία του εκκλησιαστικού έργου και της ποιμαντορίας του.

Κατά την άφιξή του στα Φηρά, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας θα υποδεχθούν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, ως τοποτηρητής και εκπρόσωπος του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερώνυμου, ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας και ο ιερός κλήρος, ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική θα αποδώσει τιμές.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος θα δεχθεί στον Ναό τις ευχές όσων παραστούν, με απόλυτη τάξη, αμέσως μετά το πέρας της ιεράς Ακολουθίας.

Αύριο, Κυριακή 28/11, θα τελεστεί στη Μητρόπολη Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο με τη συμμετοχή και όλων των εφημέριων της Σαντορίνης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων