29/09/2021 30/09/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ως Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων, συνεκάλεσε την, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, Ιερατική Σύναξη των διακονούντων στη Σαντορίνη Εφημερίων στην Αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως στα Φηρά, καρπό της ανυστάκτου ποιμαντικής μέριμνας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Επιφανίου. Απευθυνόμενος προς τους Κληρικούς της Σαντορίνης,...
29 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 1:30

Ιερατική σύναξη στη Σαντορίνη συγκάλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Ιερατική σύναξη στη Σαντορίνη συγκάλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ως Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων, συνεκάλεσε την, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, Ιερατική Σύναξη των διακονούντων στη Σαντορίνη Εφημερίων στην Αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως στα Φηρά, καρπό της ανυστάκτου ποιμαντικής μέριμνας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Επιφανίου.

Απευθυνόμενος προς τους Κληρικούς της Σαντορίνης, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τους προέτρεψε να αγαπούν και να σέβονται τον Σεβασμιώτατο κ. Επιφάνιο και να τιμούν και να στηρίζουν όποιον η Ιερά Σύνοδος εκλέξει και αποστείλει ως Ποιμενάρχη της πολυνήσου αυτής Μητροπόλεως.

Τους κάλεσε δε να συνεχίσουν με σύνεση και φόβο Θεού την διακονία τους, να μεριμνήσουν για την οργάνωση του Κατηχητικού έργου και την έγκαιρη στελέχωση των Κατηχητικών Σχολείων την αρξάμενη Κατηχητική περίοδο.

Τέλος, τους επισήμανε την ανάγκη ο νέος Μητροπολίτης και Ποιμενάρχης τους να τους εύρη ως μία αγαπημένη ιερατική οικογένεια!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων