05/12/2022 05/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, στο πλαίσιο της συνεχούς πνευματικής και ποιμαντικής του μέριμνα για τη σωστή και ολοκληρωμένη γνώση του πιστού λαού στα θέματα της πίστεως, προγραμμάτισε την έναρξη των Εσπερινών Κηρυγμάτων του. Η έναρξη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης...
05 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2022 - 18:18

Έναρξη Εσπερινών Κηρυγμάτων στην Καρδίτσα από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Έναρξη Εσπερινών Κηρυγμάτων στην Καρδίτσα από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, στο πλαίσιο της συνεχούς πνευματικής και ποιμαντικής του μέριμνα για τη σωστή και ολοκληρωμένη γνώση του πιστού λαού στα θέματα της πίστεως, προγραμμάτισε την έναρξη των Εσπερινών Κηρυγμάτων του.

Η έναρξη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης με θέμα: «Εκκλησία , Σώμα Χριστού».

Προηγήθηκε η ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Σάββα του Ηγιασμένου και η Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο και ένδοξο ιερομάρτυρα Σεραφείμ Αρχιεπίσκοπο Φαναρίου και Νεοχωρίου τον θαυματουργό, ως καταληκτήριος Δοξολογία προς άγιο Τριαδικό Θεό για τον προστάτη και έφορο, βοηθό και συμπαραστάτη σε κάθε περίσταση και θλίψη του βίου μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων