25/11/2021 26/11/2021 Ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολιούχου και Προστάτιδός της Κατερίνης, Αγίας Αικατερίνης την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021. Μετά το Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως, ακολούθησε στο κέντρο της πόλης, η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Πέτρας, του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Αικατερίνης, υπό...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2021 - 10:19

Με λιτάνευση η Κατερίνη τίμησε την Πολιούχο της Αγία Αικατερίνη

Διαδώστε:
Με λιτάνευση η Κατερίνη τίμησε την Πολιούχο της Αγία Αικατερίνη

Ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολιούχου και Προστάτιδός της Κατερίνης, Αγίας Αικατερίνης την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021.

Μετά το Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως, ακολούθησε στο κέντρο της πόλης, η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Πέτρας, του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Αικατερίνης, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου, συνοδεία του κλήρου, του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας, των τοπικών Αρχών, Συλλόγων και και πλήθος πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων