02/06/2021 02/06/2021 Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεώς Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος συναντήθηκε στα Γραφεία της Μητροπόλεως την Τετάρτη 2 Ιουνίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Συμπράξεως, κ. Θεόδωρο Χ. Βασιλόπουλο, ως εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκταρίου...
02 Ιουνίου, 2021 - 14:02
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2021 - 17:12

Συναντίληψη Μητρόπολης-Περιφέρειας για τα κοινωνικά

Διαδώστε:
Συναντίληψη Μητρόπολης-Περιφέρειας για τα κοινωνικά

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεώς Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος συναντήθηκε στα Γραφεία της Μητροπόλεως την Τετάρτη 2 Ιουνίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Συμπράξεως, κ. Θεόδωρο Χ. Βασιλόπουλο, ως εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκταρίου Φαρμάκη.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε στον Σεβασμιώτατο την απόφαση της Περιφέρειας να διατίθενται τρόφιμα πρώτης ανάγκης από την υπηρεσία Αγροτικής Ανάπτυξης στις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως και ειδικότερα στο «Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό και Διακονικό Κέντρο» στα Καλάβρυτα, στο «Αγάπης Μέλαθρον, ο Άγιος Χαράλαμπος» και στην τράπεζα τροφίμων «Το Κελάρι της Αγάπης» στο Αίγιο. Πρόσθεσε δε ότι άμεσα θα τροφοδοτηθούν τα ιδρύματα αυτά με ελαιόλαδο.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τις δραστηριότητες των Ιδρυμάτων και την καθημερινή εναγώνια προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο τα προβλήματα που ανέκυψαν από την οικονομική κρίση και την πρόσφατη πανδημία και να διακονήσουν τις πνευματικές και υλικές ανάγκες των συνανθρώπων μας. Εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον κ. Βασιλόπουλο και τους εκλεκτούς συνεργάτες του και τον παρακάλεσε να μεταφέρει την ευγνωμοσύνη του στον κ. Περιφερειάρχη για την συναντίληψη και την έμπρακτη βοήθεια που πάντοτε προφέρει, ευχόμενος την κατά Θεόν ευόδωση του πολύμοχθου έργου και των προσπαθειών που καταβάλλει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την αναβάθμιση και ανάπτυξη της περιοχής μας σε όλους τους τομείς.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων