27/11/2021 27/11/2021 Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, αφού χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία η οποία τελέσθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Στυλιανού και Αλυπίου της Καστοριάς, επισκέφθηκε τον οικισμό Κορησό Καστοριάς και συγκεκριμένα το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού του Σχολείου κ. Ιωάννη Πάτρα. Εκεί τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκαν τα...
27 Νοεμβρίου, 2021 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2021 - 12:43

Επίσκεψη Μητροπολίτη Καστορίας στον οικισμό Κορησό

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Καστορίας στον οικισμό Κορησό

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, αφού χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία η οποία τελέσθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Στυλιανού και Αλυπίου της Καστοριάς, επισκέφθηκε τον οικισμό Κορησό Καστοριάς και συγκεκριμένα το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού του Σχολείου κ. Ιωάννη Πάτρα.

Εκεί τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκαν τα παιδιά με λουλούδια και με παραδοσιακά Καστοριανά κάλαντα, τα οποία αναφέρονται στον Μητροπολίτη του τόπου.

Ο Σεβασμιώτατος πρώτον επισκέφτηκε το γραφείο του Διευθυντή, ο οποίος και του προσέφερε συμβολικά δώρα, και έπειτα την μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, όπου τον περίμεναν όλοι οι μαθητές, προκειμένου να τους μιλήσει και να απαντήσει στις σημαντικές ερωτήσεις τις οποίες είχαν ετοιμάσει.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος μοίρασε στους μαθητές ευλογίες και τους ευχήθηκε πατρικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων