29/09/2022 29/09/2022 Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα Ταβιθά της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας πραγματοποιήθηκε η Σύναξη των Πνευματικών. Ο ιεράρχης μίλησε στους Πνευματικούς με βάση το κείμενο του Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασσίου κ. Ιεροθέου «Το πρόσωπο του Πνευματικού Πατέρα και το χάρισμα της διακρίσεως». Ακολούθησε συζήτηση με τους Πνευματικούς για διάφορα σημαντικά θέματα που τίθενται κατά...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 19:25

Για το ρόλο του πνευματικού πατέρα, μίλησε ο Καστορίας Καλλίνικος στη Σύναξη των Πνευματικών

Διαδώστε:
Για το ρόλο του πνευματικού πατέρα, μίλησε ο Καστορίας Καλλίνικος στη Σύναξη των Πνευματικών

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα Ταβιθά της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας πραγματοποιήθηκε η Σύναξη των Πνευματικών.

Ο ιεράρχης μίλησε στους Πνευματικούς με βάση το κείμενο του Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασσίου κ. Ιεροθέου «Το πρόσωπο του Πνευματικού Πατέρα και το χάρισμα της διακρίσεως». Ακολούθησε συζήτηση με τους Πνευματικούς για διάφορα σημαντικά θέματα που τίθενται κατά την διακονία τους. Η συνάντηση διήρκησε δύο ώρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων