28/11/2022 28/11/2022 Κοντά στους νέους βρέθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος. Ειδικότερα, τον αγιασμό στο Στάδιο του Άργους Ορεστικού για την ομάδα του Παναργειακού και των νεανικών και παιδικών τμημάτων της, τέλεσε ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος  προσκεκλημένος του Προέδρου κ. Χρήστου Βασιλάκη. Ο ιεράρχης τέλεσε τον Αγιασμό και έδωσε τις ευχές του...
28 Νοεμβρίου, 2022 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2022 - 21:35

Την μοναδική μαθήτρια που θα δώσει Πανελλήνιες στον Βέργα ευλόγησε ο Καστορίας Καλλίνικος

Διαδώστε:
Την μοναδική μαθήτρια που θα δώσει Πανελλήνιες στον Βέργα ευλόγησε ο Καστορίας Καλλίνικος

Κοντά στους νέους βρέθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος.

Ειδικότερα, τον αγιασμό στο Στάδιο του Άργους Ορεστικού για την ομάδα του Παναργειακού και των νεανικών και παιδικών τμημάτων της, τέλεσε ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος  προσκεκλημένος του Προέδρου κ. Χρήστου Βασιλάκη.

Ο ιεράρχης τέλεσε τον Αγιασμό και έδωσε τις ευχές του στους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες.

Το απόγευμα της ιδιας ημέρας ο ιεράρχης βρέθηκε και πάλι κοντά στους νέους.  Τέλεσε τον Εσπερινό στον Βέργα, όπου τον υποδέχθηκαν οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού, με επικεφαλής τον Ιερέα π. Χαράλαμπο Μαστορίδη. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους εκκλησιασθέντες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην μαθήτρια της Γ´ Λυκείου που μένει στο χωριό και θα δώσει φέτος πανελλήνιες εξετάσεις.

Αμέσως μετά τον Εσπερινό στον Βέργα, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Πεντάβρυσο, στο θαυμάσιο Πνευματικό Κέντρο της, όπου παρέστη στην βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου της κ. Δώρα Κωτσοπούλου, για τις σχέσεις των ανθρώπων μέσα στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια συμμετείχε και χαιρέτισε την εκδήλωση συνεστίαση του Συλλόγου Αιμοδοτών Καστοριάς, που επιτελεί θαυμαστό κοινωνικό έργο, και παρακολούθησε αρκετά τραγούδια από το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε το νεανικό συγκρότημα της πόλης μας THE PAGS και συνεχάρη τους μικρούς μουσικούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων