06/02/2023 06/02/2023 Προσκληθείς ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου ΦΑΙΑΞ, να παραστεί στην κοπή της Βασιλόπιτας της ομάδας, ανταποκρίθηκε και μετέβη στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γηπέδου της Κέρκυρας. Μετά την τελετή και την ευλογία της Βασιλόπιτας, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές στον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και στους...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2023 - 9:00

Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γηπέδου της Κέρκυρας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γηπέδου της Κέρκυρας

Προσκληθείς ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου ΦΑΙΑΞ, να παραστεί στην κοπή της Βασιλόπιτας της ομάδας, ανταποκρίθηκε και μετέβη στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γηπέδου της Κέρκυρας.

Μετά την τελετή και την ευλογία της Βασιλόπιτας, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές στον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και στους αθλητές και προπονητές της Ομάδος, λέγοντας τους ότι ο κάθε αγώνας είναι τίμιος, όταν γίνεται με τις αρχές της ηθικής, της χριστιανικής μας πίστεως.

Ιδιαίτερα τους υπογράμμισε, ότι μαζί με την προπόνηση την σωματική, πρέπει να έχουν και μια προπόνηση πνευματική, και σχέση με την αληθινή πίστη του Ιησού Χριστού.

Παρόντες στην κοπή της Βασιλόπιτας ήταν η Δήμαρχος του Κεντρικού Δήμου της Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι και άλλοι παράγοντες.

Ο Σεβασμιώτατος τους ευχήθηκε να έχουν νίκες στην ομάδα τους το 2023, να έχουν Υγεία και Ελπίδα στη ζωή τους, που είναι αξίες παραμελημένες από τον σύγχρονο άνθρωπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων