02/02/2023 02/02/2023 Η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου εορτάστηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλεως του Αμαρουσίου. Την παραμονή της εορτής η πανηγυρίζουσα ενορία υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος την οποία εκόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κορώνης Πανοσ. Αρχιμ. π. Μεθόδιος. Εν συνεχεία τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου...
02 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 15:29

Η Υπαπαντή του Κυρίου στην Μητρόπολη Κηφισίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Υπαπαντή του Κυρίου στην Μητρόπολη Κηφισίας (ΦΩΤΟ)

Η μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου εορτάστηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλεως του Αμαρουσίου. Την παραμονή της εορτής η πανηγυρίζουσα ενορία υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος την οποία εκόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κορώνης Πανοσ. Αρχιμ. π. Μεθόδιος.

Εν συνεχεία τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Νικάνωρα Καραγιάννη ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο αναλύοντας το θεολογικό νόημα της εορτής, και ιερείς της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων