28/06/2021 28/06/2021 Μετά την υποδοχή της Ιεράς Εικόνος και του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου του λεπρού σήμερα, Δευτέρα 28 Ιουνίου, το απόγευμα στις 7, θα αρχίσει ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης προς τιμήν των εορταζόντων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, δηλ....
28 Ιουνίου, 2021 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2021 - 14:13

Στην Πεύκη τα «Πρωτόθρονα» αρχίσουν με υποδοχή ιερού λειψάνου

Διαδώστε:
Στην Πεύκη τα «Πρωτόθρονα» αρχίσουν με υποδοχή ιερού λειψάνου

Μετά την υποδοχή της Ιεράς Εικόνος και του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου του λεπρού σήμερα, Δευτέρα 28 Ιουνίου, το απόγευμα στις 7, θα αρχίσει ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης προς τιμήν των εορταζόντων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, δηλ. αύριο, θα τελεστεί Αρχιερατική πανηγυρική Θεία Λειτουργία το πρωί και ο πανηγυρικός εσπερινός το απόγευμα. Θα ακολουθήσει η θεία παράκληση στους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο.

Την Τετάρτη, που η εκκλησία μας τιμά τη Σύναξη των 12 Αποστόλων, θα γίνει πανηγυρικό ιερατικό συλλείτουργο από τον ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Αχιλλέα Τσούτσουρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων