06/02/2023 07/02/2023 Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη συνεχίζει την, διαχρονική και έμπρακτη, στήριξη του στις δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου. Ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, την φορά αυτή, τροφοδότησε το Αννουσάκειο Ίδρυμα με την ευγενή χορηγία, συνολικά, δέκα (10) τόνων πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης των 4.500τ.μ. κτηριακών εγκαταστάσεων...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 2:28

Προσφορά τόνων αγάπης στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου

Διαδώστε:
Προσφορά τόνων αγάπης στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου

Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη συνεχίζει την, διαχρονική και έμπρακτη, στήριξη του στις δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, την φορά αυτή, τροφοδότησε το Αννουσάκειο Ίδρυμα με την ευγενή χορηγία, συνολικά, δέκα (10) τόνων πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης των 4.500τ.μ. κτηριακών εγκαταστάσεων του Ιδρύματος.

Χώροι, όπου βρίσκουν περίθαλψη, θαλπωρή, ζεστασιά και ανακούφιση τόσο οι 100 ένοικοι του, όσο και δεκάδες-εκατοντάδες αναγκεμένοι συνάνθρωποι μας που καθημερινά ευεργετούνται, ωφελούνται και ανακουφίζονται από το πλήθος των κοινωνικών, προνοιακών και φιλανθρωπικών δομών και δράσεων του Ιδρύματος: (2 Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι», Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο, 4 Φυσικοθεραπευτήρια, Κινητή Ιατρική Μονάδα, κ.α.), καθώς μόνο η Κοινωνική Κουζίνα του Ιδρύματος προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας προς τον Όμιλο Βαρδινογιάννη και ιδιαίτερα τον κ. Βαρδή Ιω. Βαρδινογιάννη, δηλώνοντας: «Οι τόνοι πετρελαίου θέρμανσης που η αγαπώσα καρδιά σας προσέφερε στο Αννουσάκειο Ίδρυμα για την κάλυψη μέρους των ολοένα αυξανόμενων αναγκών του, ανταποκρινόμενος για πολλοστή φορά σε αίτημα μας, φανερώνουν το μεγαλείο της ψυχής σας, την εγνωσμένη κοινωνική ευαισθησία και φιλανθρωπία που, ως πρόσωπο και οικογένεια, σας χαρακτηρίζουν και σας διακρίνουν, κάνοντας σας ξεχωριστούς και θέτοντας σας στην κορυφή της συνείδησης τοπικών και ευρύτερων κοινωνιών. Μαζί με τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας, καθώς η νέα αυτή προσφορά της αγάπης σας δεν ζεσταίνει μόνον τις κρύες και μοναχικές νύχτες του χειμώνα, αλλά τις ψυχές και τις καρδιές των δεκάδων-εκατοντάδων ωφελουμένων του Ιδρύματος, να γνωρίζετε ότι οι τόνοι πετρελαίου θέρμανσης μεταμορφώνονται σε τόνους ευχών και ευχαριστιών προς το πρόσωπο σας, από όλους τους ωφελημένους και ευεργετημένους του Ιδρύματος. Το αξιέπαινο και φωτεινό παράδειγμα σας ευχόμεθα να βρίσκει και άλλους μιμητές, μήπως «γυρίσει ο ήλιος» και η κοινωνία μας ανέβει λίγο ψηλότερα», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων