29/10/2021 30/10/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός λειτούργησε και κήρυξε το Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Σπλάντζια Χανίων την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021, εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου. Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας μετέβη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου όπου τέλεσε επίσημη Δοξολογία με την...
29 Οκτωβρίου, 2021 - 22:28
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2021 - 1:32

Ο εορτασμός της Αγίας Σκέπης και της Εθνικής Επετείου στα Χανιά

Διαδώστε:
Ο εορτασμός της Αγίας Σκέπης και της Εθνικής Επετείου στα Χανιά

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός λειτούργησε και κήρυξε το Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Σπλάντζια Χανίων την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021, εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας μετέβη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου όπου τέλεσε επίσημη Δοξολογία με την ευκαιρία της επετείου του «ΟΧΙ» συμπροσευχούμενων Κληρικών της Μητροπόλεως μας και με τη συμμετοχή πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Ακολούθησε τρισάγιο για τους πεσόντες στο ηρώο της πόλης και ακολούθως κατάθεση στεφάνων.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κατευθύνθηκε στην εξέδρα των επισήμων για να παρακολουθήσει και να ευλογήσει την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων