27/10/2021 27/10/2021 Με λαμπρότητα εορτάστηκε στα νησιά της Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας η εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου. Στη Λέρο, την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 25/10, ετελέσθη Αρχιερατικός Εσπερινός στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου, της οικογενείας Ελ. Γιαννακού, στην περιοχή «Μύλοι-Πλάκες», της ενορίας Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου,...
27 Οκτωβρίου, 2021 - 22:04
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2021 - 22:05

O γιορτινός Άη Δημήτρης στη νήσο Λέρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαδώστε:
O γιορτινός Άη Δημήτρης στη νήσο Λέρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με λαμπρότητα εορτάστηκε στα νησιά της Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας η εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Στη Λέρο, την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 25/10, ετελέσθη Αρχιερατικός Εσπερινός στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου, της οικογενείας Ελ. Γιαννακού, στην περιοχή «Μύλοι-Πλάκες», της ενορίας Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Γεωργίου Γαμπιέρη, παρουσία πολλών πιστών. Την επομένη Τρίτη 26/10 ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Στιγμιότυπα από τον εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία:

 

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων