05/12/2022 05/12/2022 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Σάββα του Ηγιασμένου, στη Μητρόπολη Λέρου και Καλύμνου και Αστυπάλαιας.  Στην Κάλυμνο, στο νησί των σφουγγαράδων, το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2022, στην Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος, τέλεσε πανηγυρικό εσπερινό με την συμμετοχή του...
05 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2022 - 16:47

Η εορτή του Αγίου Σάββα στην Κάλυμνο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Σάββα στην Κάλυμνο (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Σάββα του Ηγιασμένου, στη Μητρόπολη Λέρου και Καλύμνου και Αστυπάλαιας. 

Στην Κάλυμνο, στο νησί των σφουγγαράδων, το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2022, στην Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος, τέλεσε πανηγυρικό εσπερινό με την συμμετοχή του Ιερού Κλήρου, παρουσία της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής, Κυπριανής μοναχής, του Βουλευτού Δωδεκανήσου Ι. Παππά, τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών, και πολυπληθούς εκκλησιάσματος.

Στη συνέχεια ακολούθησε Όρθρος και Νυχτερινή Θεία Λειτουργία ενώ σήμερα ανήμερα της εορτής, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

 

 

Φωτογραφίες: Ν. Μαμάκας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων