13/09/2019 13/09/2019 Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, στις 6:30΄ το απόγευμα, έλαβε χώρα η τελετή των θυρανοιξίων  του ιδιωτικού Ιερού Ναϋδρίου της Παναγίας Προυσιώτισσας, στην περιοχή «Κόκαλη» νήσου Λέρου. Κτήτορες του όμορφου, μικρού και καλαίσθητου Ιερού Ναϋδρίου είναι η οικογένεια Ιωάννου και Ευαγγελίας Λιβιτσάνου. Τα θυρανοίξια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ.κ.Παΐσιος, με την συμμετοχή του Θεοφ....
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:12

Θυρανοίξια του Ιερού Ναϋδρίου της Παναγίας Προυσιώτισσας στη Λέρο

Διαδώστε:
Θυρανοίξια του Ιερού Ναϋδρίου της Παναγίας Προυσιώτισσας στη Λέρο

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, στις 6:30΄ το απόγευμα, έλαβε χώρα η τελετή των θυρανοιξίων  του ιδιωτικού Ιερού Ναϋδρίου της Παναγίας Προυσιώτισσας, στην περιοχή «Κόκαλη» νήσου Λέρου.

Κτήτορες του όμορφου, μικρού και καλαίσθητου Ιερού Ναϋδρίου είναι η οικογένεια Ιωάννου και Ευαγγελίας Λιβιτσάνου.

Τα θυρανοίξια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ.κ.Παΐσιος, με την συμμετοχή του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου και των Ιερέων π.Νικοδήμου, π.Μαξίμου και π.Γεδεών.

Την τελετή των θυρανοιξίων παρακολούθησαν οι κτήτορες και αρκετοί φίλοι της οικογενείας.

Τέλος, η οικογένεια Ιωάννου και Ευαγγελίας Λιβιτσάνου, παρέθεσε πλούσια κεράσματα σε όλο το εκκλησίασμα που παρευρέθηκε στα θυρανοίξια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων