31/01/2023 31/01/2023 Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), από τον Αντιπτέραρχο  Πέτρο Χατζήρη στον Αντιπτέραρχο Δημοσθένη Γρηγοριάδη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου. Την ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ευχήθηκε στον νέο Διοικητή ευόδωση των προσπαθειών...
31 Ιανουαρίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2023 - 19:22

Αλλαγή Διοικήσεως Αεροπορικής Υποστηρίξεως παρουσία του Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Αλλαγή Διοικήσεως Αεροπορικής Υποστηρίξεως παρουσία του Μητροπολίτη Λαρίσης

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), από τον Αντιπτέραρχο  Πέτρο Χατζήρη στον Αντιπτέραρχο Δημοσθένη Γρηγοριάδη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

Την ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ευχήθηκε στον νέο Διοικητή ευόδωση των προσπαθειών του στη νέα Διοίκηση και ευλογία από Θεού να μην υπάρχουν ατυχήματα.

Στην τελετή παραβρέθηκε επίσης ο Α/Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος  Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων