29/10/2022 29/10/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, για ακόμη μία φορά, η Φιλαρμονική του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης έδωσε δυναμικό παρών στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική πλατεία της πόλης. Με την πεπνυμένη καθοδήγηση του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεώς και Προϊσταμένου...
29 Οκτωβρίου, 2022 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2022 - 15:38

Δυναμικό Παρών Της Μητρόπολης Λαρίσης στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Διαδώστε:
Δυναμικό Παρών Της Μητρόπολης Λαρίσης στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, για ακόμη μία φορά, η Φιλαρμονική του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης έδωσε δυναμικό παρών στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

Με την πεπνυμένη καθοδήγηση του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεώς και Προϊσταμένου του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Αρχιμανδρίτη κ. Νικηφόρου Κοντογιάννη, τα μέλη της Φιλαρμονικής, αλλά και τα μέλη της ενοριακής συντροφιάς της «Γαλιλαίας» ενδεδυμένοι με παραδοσιακές στολές, έδωσαν τη δική τους μαρτυρία και τίμησαν την εθνική μας επέτειο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος, εμφανώς συγκινημένος και ενθουσιασμένος, ευλόγησε όλους τους συμμετέχοντες και εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την άψογη στάση και παρουσία τους.

Οι επίσημοι της πόλεως αλλά και όλοι οι Λαρισαίοι απέδωσαν τις πρέπουσες τιμές καταχειροκροτώντας τη Φιλαρμονική και τους νέους, εμψυχώνοντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν με τις δράσεις τους στην τοπική μας Εκκλησία, κοινωνία και όπου αλλού τους ζητηθεί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων