12/07/2021 12/07/2021 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Χριστού Κυπαρίσσου τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον βίο την Αγίας Ευφημίας της Μεγαλομάρτυρος και στο θαύμα της επικύρωσης του Τόμου της Αγίας Δ’ Οικουμενικής Συνόδου από την Αγία. Τόνισε δε ότι η...
12 Ιουλίου, 2021 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2021 - 10:28

“Η απλότητα ουσιαστική προϋπόθεση για να είμαστε άνθρωποι του Θεού”

Διαδώστε:
“Η απλότητα ουσιαστική προϋπόθεση για να είμαστε άνθρωποι του Θεού”

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Χριστού Κυπαρίσσου τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον βίο την Αγίας Ευφημίας της Μεγαλομάρτυρος και στο θαύμα της επικύρωσης του Τόμου της Αγίας Δ’ Οικουμενικής Συνόδου από την Αγία.

Τόνισε δε ότι η απλότητα στα πάντα της ζωής όπως την αναδεικνύει το σημερινό Ευαγγελικό Ανάγνωσμα είναι ουσιαστική προϋπόθεση για να είμαστε άνθρωποι του Θεού αλλά και αδερφοί μεταξύ μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων