02/02/2023 02/02/2023 Στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Δεσποτοθεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ταπείνωση του Χριστού ο οποίος καταδέχεται να τον ψηλαφούν άνθρωποι και...
02 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 16:50

Η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης

Διαδώστε:
Η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης

Στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Δεσποτοθεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ταπείνωση του Χριστού ο οποίος καταδέχεται να τον ψηλαφούν άνθρωποι και παραδίδεται στα χέρια τους ως νήπιο άκακο. Ευχήθηκε δε στους πιστούς υγεία στις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων