04/02/2023 04/02/2023 Τηλεδιάσκεψη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου 2023, από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου, με την συμμετοχή της συντακτικής ομάδας του περιοδικού ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ εν όψει της προετοιμασίας για την έκδοση του ενάτου τεύχους. Το τεύχος θα έχει ως κύριο θέμα του την ιερωσύνη και...
04 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2023 - 14:56

Η Μητρόπολη Λαρίσης προετοιμάζει το νέο τεύχος του Περιοδικού “ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ”

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Λαρίσης προετοιμάζει το νέο τεύχος του Περιοδικού “ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ”

Τηλεδιάσκεψη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου 2023, από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου, με την συμμετοχή της συντακτικής ομάδας του περιοδικού ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ εν όψει της προετοιμασίας για την έκδοση του ενάτου τεύχους.

Το τεύχος θα έχει ως κύριο θέμα του την ιερωσύνη και τον σύγχρονο άνθρωπο, ενώ δεν θα λείπουν ο αναφορές στην τοπική ιστορία, σε θέματα ορθόδοξης πνευματικότητας, όπως επίσης και ο καθιερωμένος διάλογος Εκκλησίας και κοινωνίας.

Ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε τον πρωτοσύγκελο π. Ιγνάτιο Μουρτζανό, τον διευθυντή έκδοσης του περιοδικού π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τον καθηγητή κ. Σ. Μπαλατσούκα, τον πρώην Δήμαρχο Αμπελώνα κ. Α. Χρυσοβέργη, τον γιατρό κ. Ν. Παπαθεοδώρου, τον εκδότη του “Θεσσαλικού Ημερολογίου” κ. Κ. Σπανό και την υπεύθυνη της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Β. Βασιλάκη, για το ότι δαπανούν και χρόνο και διάθεση, καθώς και καταθέτουν πολύτιμη μαρτυρία ώστε η επιστημονική αυτή έκδοση να συνεχίσει με αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού, την πορεία της.

Το εξώφυλλο του νέου τεύχους προετοιμάζει για μία ακόμη φορά ο εξαίρετος Λαρισαίος αγιογράφος κ. Χ. Παπανικολάου.

Το τεύχος θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων