15/09/2021 15/09/2021 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, ημέρα κατα την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου ενδόξου Πατρός ημών Βησσαρίωνος Αρχιεπισκόπου και Συμπολιούχου Λαρίσης, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, Πανοσ. Αρχιμ. κ. Βησσαρίωνος Μπλέτσα ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχήθηκε στο νέο Ιεροκήρυκα τα...
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:13
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 22:21

Η Τελετή Διαβεβαίωσης του νέου Ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Η Τελετή Διαβεβαίωσης του νέου Ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, ημέρα κατα την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου ενδόξου Πατρός ημών Βησσαρίωνος Αρχιεπισκόπου και Συμπολιούχου Λαρίσης, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, Πανοσ. Αρχιμ. κ. Βησσαρίωνος Μπλέτσα ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχήθηκε στο νέο Ιεροκήρυκα τα δέοντα και του τόνισε την ανάγκη επανευαγγελισμού του λαού του Θεού.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων