30/08/2019 30/08/2019 Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και με πλήθος κόσμου, έγινε η ορκωμοσία του τρίτου κατά σειρά Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών. Η ορκωμοσία έγινε στον προαύλιο χώρο του Αντλιοστασίου στο Μακρυχώρι, όπου γίνονται και οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Ορκίστηκαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, τα μέλη του Δημοτικού...
30 Αυγούστου, 2019 - 15:42

Ο Μητρ.Λαρίσης στην ορκωμοσία του Δήμου Τεμπών

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαρίσης στην ορκωμοσία του Δήμου Τεμπών

Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και με πλήθος κόσμου, έγινε η ορκωμοσία του τρίτου κατά σειρά Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών. Η ορκωμοσία έγινε στον προαύλιο χώρο του Αντλιοστασίου στο Μακρυχώρι, όπου γίνονται και οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Ορκίστηκαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι πρόεδροι και σύμβουλοι των τοπικών συμβουλίων. Της ακολουθίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.
Ακολούθησε σύντομη ομιλία – χαιρετισμός του δημάρχου, Γιώργου Μανώλη και στη συνέχεια Δήμαρχος, δημοτικοί και τοπικοί πρόεδροι και σύμβουλοι υπέγραψαν το σχετικό έγγραφο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων