22/05/2021 22/05/2021 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης πόλεως Λαρίσης, χοροστάτησε στην Ιερά Παράκληση προς τιμήν των εορταζομένων Αγίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του λαμβάνοντας αφορμή τους εορταζόμενους Αγίους, παρατήρησε ότι στην ενορία αυτή τιμούνται οι Άγιοι μαζί με τις μητέρες τους,...
22 Μαΐου, 2021 - 20:24
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2021 - 19:46

Ο Σεβασμιώτατος Λαρίσης στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος Λαρίσης στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης πόλεως Λαρίσης, χοροστάτησε στην Ιερά Παράκληση προς τιμήν των εορταζομένων Αγίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του λαμβάνοντας αφορμή τους εορταζόμενους Αγίους, παρατήρησε ότι στην ενορία αυτή τιμούνται οι Άγιοι μαζί με τις μητέρες τους, Άγιος Κωνσταντίνος και Αγία Ελένη, Άγιος Ελευθέριος και Αγία Ανθία και ο Όσιος Ιωάννης με την Οσία Άννα τη Λαρισαία . Τόνισε πως οι μητέρες είναι οι ρίζες για την πνευματική ανάδειξη των παιδιών με τις αρχές και τις αξίες που πρέπει να έχουν στην ζωή τους.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων