25/11/2021 25/11/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε στο Επισκοπείο, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την παρουσία του στην πόλη της Λάρισας. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τον κ. Λοβέρδο, συνομίλησε μαζί του για θέματα εκκλησίας-πολιτείας και του ευχήθηκε να έχει την ευλογία του Θεού στη ζωή του. Με τη σειρά του...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 9:44

Στον Μητροπολίτη Λαρίσης ο Ανδρέας Λοβέρδος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λαρίσης ο Ανδρέας Λοβέρδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε στο Επισκοπείο, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την παρουσία του στην πόλη της Λάρισας.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τον κ. Λοβέρδο, συνομίλησε μαζί του για θέματα εκκλησίας-πολιτείας και του ευχήθηκε να έχει την ευλογία του Θεού στη ζωή του.

Με τη σειρά του ο κ. Λοβέρδος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή που του επεφύλαξε, τον συνεχάρη τόσο για το πλούσιο έργο που επιτελεί στην Ιερά Μητρόπολη που διαποιμαίνει, αλλά και για την όλη στάση του απέναντι στο θέμα του προαιρετικού εμβολιασμού, ενώ τον παρακάλεσε να προσεύχεται για εκείνον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων