18/04/2021 18/04/2021 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων της ομωνύμου κωμόπολης Αγίων Αναργύρων τέλεσε την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, σήμερα, Κυριακή της Ε’ Εβδομάδος των Νηστειών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας και τόνισε πως χωρίς Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία δεν...
18 Απριλίου, 2021 - 16:59
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2021 - 16:41

“Χωρίς Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει σωτηρία”

Διαδώστε:
“Χωρίς Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει σωτηρία”

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων της ομωνύμου κωμόπολης Αγίων Αναργύρων τέλεσε την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, σήμερα, Κυριακή της Ε’ Εβδομάδος των Νηστειών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας και τόνισε πως χωρίς Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει σωτηρία.

Προ της απολύσεως ο Μητροπολίτης Λαρίσης χειροθέτησε τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Αχίλλιο Νασιούλια σε πνευματικό και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την εύρυθμη λειτουργία της ενορίας των Αγίων Αναργύρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων