13/11/2022 13/11/2022 Το απόγευμα του Σαββάτου, 12 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 5.30 μ.μ., με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης του μεγάλου Ιεράρχου της Ορθόδοξης Εκκλησίας Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, εψάλη στον ομώνυμο ναό της Ι.Μ Λευκάδος και Ιθάκης στα Ασπρογερακάτα Λευκάδος ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ´αρτοκλασίας. Το θείο λόγο κήρυξε ο  Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Αραβανής, Ηγούμενος της...
13 Νοεμβρίου, 2022 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2022 - 16:36

Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον ομώνυμο ναό στη Λευκάδα

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον ομώνυμο ναό στη Λευκάδα

Το απόγευμα του Σαββάτου, 12 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 5.30 μ.μ., με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης του μεγάλου Ιεράρχου της Ορθόδοξης Εκκλησίας Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, εψάλη στον ομώνυμο ναό της Ι.Μ Λευκάδος και Ιθάκης στα Ασπρογερακάτα Λευκάδος ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ´αρτοκλασίας.

Το θείο λόγο κήρυξε ο  Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Αραβανής, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Καρυάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσωπο και τις αρετές του εορταζομένου Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και συγκεκριμένα την αρετή της αγάπης και της φιλανθρωπίας, για τις οποίες ο Άγιος διακρίθηκε και αφιερώθηκε ολοκληρωτικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων