06/12/2022 06/12/2022 «Ο Άγιος Νικόλαος να κρατήσει το τιμόνι της ζωής μας», με αυτή την ευχή, έκλεισε το κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαρκοπούλου Αττικής, χθες Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022. Στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο...
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2022 - 17:03

Ο Μάνης Χρυσόστομος στον Αρχιερατικό Εσπερινό για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μεσογαίας

Διαδώστε:
Ο Μάνης Χρυσόστομος στον Αρχιερατικό Εσπερινό για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μεσογαίας

«Ο Άγιος Νικόλαος να κρατήσει το τιμόνι της ζωής μας», με αυτή την ευχή, έκλεισε το κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαρκοπούλου Αττικής, χθες Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022.

Στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο οποίος και εόρτασε τα ονομαστήριά του μετά πολλών ιερέων και πλήθος κόσμου, οι οποίοι προσήλθαν να προσευχηθούν και ευχηθούν στον άξιο Ποιμενάρχη τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης στο κήρυγμα του ευχήθηκε «ο Άγιος Νικόλαος, Αρχιεπίσκοπος Μύρων της Λυκίας, ο θαυματουργός είθε να έλθει και να κρατήσει το τιμόνι της ζωής μας και να μας οδηγήσει εις καλούς λιμένας σωτηρίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων